تاریخ انتشار : 31 فروردین 1394 15:10

دادستان عمومی و انقلاب یزد:

استفاده نامناسب از فضاهای مجازی دلیل بروز برخی جرایم است

دادستان عمومی و انقلاب یزد با اشاره به گرایش مردم به فضاهای مجازی گفت: استفاده نامناسب از این فضا نیز زمینه بروز برخی جرایم در جامعه را فراهم آورده است.
    به گزارش خبرگزاری میزان، جمال قضاوتی در اولین نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم استان یزد، با تاکید بر ریشه یابی علت مراجعه مردم به ویژه جوانان به شبکه ها و فضای سایبری، اظهار کرد: باید تدابیر و راهکارهای اساسی برای پرکردن اوقات فراغت مردم و به ویژه جوانان ارائه شود.
    وی بر ارائه راهکارهای اساسی در پیشگیری از این جرائم در جامعه تاکید و تصریح کرد: باید با فرهنگ سازی و تولید محتوای مناسب و خوب مردم را به سمت و سوی استفاده مناسب از این فضا ها سوق داد.

قضاوتی در پایان گفت: تنها سیاست مقابله و برخورد، کارایی لازم را ندارد و باید با سیاست های مناسب از این تکنولوژی ایجاد شده به نفع جامعه و به ضرر دشمنان ملت و نظام استفاده کرد.