تاریخ انتشار : 31 فروردین 1394 14:22

اعلام مبنای طراحی سوال درس آیین دادرسی کیفری رشته حقوق آزاد

مبنای طراحی سوال درس آیین دادرسی کیفری رشته حقوق اعلام شد.
    به گزارش ایسنا، دکتر علوی فاضل با اعلام این خبر گفت: مبنای طراحی سوالات درس آیین دادرسی کیفری مجموعه حقوق در آزمون کارشناسی ارشد امسال، قانون آیین دادرسی کیفری جدید خواهد بود؛ لذا داوطلبان می بایست مبنای مطالعه خود را قانون جدید قرار دهند.

رییس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد در ادامه افزود: از آنجائیکه در روزهای اخیر تماس های مکرری از سوی داوطلبان رشته حقوق با معاونت سنجش و پذیرش گرفته شده است، تأکید می شود که داوطلبان این رشته نگرانی ای برای درس آئین دادرسی کیفری نداشته باشند. چراکه با مطالعه دقیق قانون جدید می توانند به سوالات این بخش به خوبی پاسخ دهند.

به گزارش روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد، وی در پاسخ به این سوال که برخی مفاد این قانون هنوز تصویب نشده است، گفت: با توجه به نظر گروه تخصصی طراحان آزمون این رشته، مبنا قانون جدید است. ضمن اینکه براساس نظر طراحان سوال این قانون تصویب شده اما هنوز اجرایی نشده است.