تاریخ انتشار : 31 تیر 1393 12:45

مدیرکل زندان‌های استان یزد:

اکثر زندانیان جرایم مواد مخدر بی سواد و کم سواد هستند

مدیرکل زندان های استان یزد گفت: 70 درصد محکومین و متهمین جرایم مربوط به مواد مخدر با میانگین سنی 26 الی 34 سال، متاهل بوده و بیشتر این افراد بی سواد یا کم سواد و زیردیپلم هستند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سیدحشمت حیات الغیب گفت: متاسفانه در سال 92 بیش از 4 هزار نفر در رابطه با جرائم مربوط به مواد مخدر وارد زندان های استان شده اند.

وی افزود: به دلیل وجود جاده ترانزیت در حاشیه یزد، جرم بیش از نیمی از زندانیان یزد مربوط به مواد مخدر است و حدود 60 درصد زندانیان استان بدون سابقه و برای نخستین بار به زندان افتاده اند.

حیات الغیب درباره جرایم مواد مخدر مرتبط با زنان نیز گفت: جرایم 80 درصد زندانیان اندرزگاه نسوان مربوط به مواد مخدر است.

مدیرکل زندان های استان یزد گفت: قانون برای افرادی که مخل نظم جامعه هستند، زندان و جدا شدن از جامعه را در نظر گرفته است، اما رویکرد سازمان زندان ها اصلاحی و تربیتی است و تلاش می کند تا مددجویان بتوانند بازگشت سعادتمندانه ای به جامعه داشته باشند.

وی با اشاره به تاثیرات اقدامات اصلاحی و تربیتی بر مددجویان و عدم بازگشت آنها به زندان، افزود: زندان نقش بی بدیلی در آرامش، نظم و امنیت اجتماعی دارد.

حیات الغیب ادامه داد: شیوه های زندانبانی متحول شده و آموزش های اصلاحی و تربیتی جایگزین شیوه های پلیسی قبل از انقلاب شده است.

وی افزود: ترویج فرهنگ با محوریت قرآن و نماز، تقویت جسمی و توجه به ورزش و تربیت بدنی زندانیان، اشتغال و حرفه آموزی مددجویان، طبقه بندی زندانیان بر اساس نوع جرم، سن و سابقه، امنیت درون زندان ها و رعایت حقوق زندانیان که مورد توجه سازمان زندان ها است از سیاست های کلی سازمان زندان های کشور محسوب می َود که مرکز مراقبت بعد از خروج زندان ها به عنوان آخرین حلقه زنجیر اصلاح و تربیت فعالیت های خوب و سازنده ای دارد.