تاریخ انتشار : 19 آذر 1396 15:44

کارگاه آموزشی اعتبارات اسنادی تجاری در حقوق ایران

کارگاه آموزشی اعتبارات اسنادی

اعتبارات اسنادی اغلب در معاملات بین المللی به منظور اطمینان از دریافت مبالغ پرداختی مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از خدماتی است که به موجب آن (بانک گشایش کننده) بنا به درخواست مشتری (متقاضی اعتبار / خریدار) و یا از طرف خود موظف می شود به منظور خرید یا سفارش کالا یا خدمات در مقابل اسناد مقرر و مطابق با شرایط اعتبار، پرداختی را به شخص ثالث (ذی نفع / فروشنده) یا به حواله کرد او انجام دهد یا به بانک دیگر اجازه پرداخت یا معامله دهد. به دلیل ماهیت معاملات بین المللی شامل عواملی همچون مسافت، تفاوت قوانین کشورها و ...  اعتبارات اسنادی یک جنبه ی بسیار مهم در تجارت بین المللی شده است. در راستای پاسخگویی به درخواست دانش پژوهان گرامی و همچنین به منظور برطرف نمودن خلأهای موجود این حوزه، پژوهشکده حقوق شهر دانش دوره ی آموزشی کاربردی «اعتبارات اسنادی» را برگزار نمود.

مدرس کارگاه:

جناب آقای دکتر ما شاء الله بناء نیاسری (استادیارحقوق تجارت بین الملل شهید بهشتی)

اهم سرفصل های کارگاه:

• تعریف اعتبارات اسنادی
    • گردش کار اعتبارات اسنادی
    • مقررات ناظر به اعتبارات اسنادی تجاری در حقوق موضوعه
    • اقسام مهم اعتبارات اسنادی
    • تنوع ریسک ها و نحوه مدیریت ریسک ها در اعتبارات اسنادی تجاری
    • تجزیه و تحلیل روابط مطرح در اعتبار اسنادی تجاری
    • اصول بنیادین حاکم بر اعتبارات اسنادی
    • انواع اسناد لازم الارائه از سوی ذینفع اعتبار و کارویژه های این اسناد
    • نوآوری های بانکداری اسلامی در عرصه قرارداد گشایش اعتبار (قرارداد باز پرداخت اعتبار)

زمان برگزاری:

12 / بهمن / 96    ساعت 9 الی 15

13 / بهمن / 96    ساعت 9 الی 15

محل برگزاری:

تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، خیابان نهم، نبش خیابان گیلان، پلاک5.

شهریه ی شرکت در این کارگاه سه ملیون ریال( 3.000.000 ریال) است.

*در صورت ثبت نام قطعی تا تاریخ 96/11/05 شهریه ی شرکت در کارگاه دو ملیون هفتصد هزار ریال(2.700.000 ریال) خواهد بود.

*در صورت ثبت نام گروهی به تعداد 4 نفر و بیشتر از آن ، شهریه ی شرکت در کارگاه دو ملیون و پانصد و پنجاه هزار ریال (2.550.000 ریال) خواهد بود. .       (جهت ثبت نام گروهی با واحد آموزش پژوهشکده حقوق شهر دانش تماس حاصل نمایید)

داوطلبان گرامی می توانند به دو صورت حضوری و اینترنتی ثبت نام نمایند.

شماره حساب: 1-1149541-810-810 بانک سامان

شماره کارت: 6219861001859122 بانک سامان

به نام: مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهر دانش

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن 88811581 داخلی 115 تماس حاصل نمایید و یا از طریق پست الکترونیکی legalcourses@sdil.ac.ir با واحد آموزش مؤسسه در ارتباط باشید.

در پایان کارگاه به شرکت کنندگان از سوی مؤسسه گواهی نامه اعطا می شود.